Miss Louisa: focus op to-go koffie en beignets
29 september 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Miss Louisa: focus op to-go koffie en beignets

Alleen al de naam van Miss Louisa Coffee & Beignets trok onze aandacht. Hier kan je al vanaf 7 uur ’s ochtends terecht voor lekkere koffie en heerlijke beignets. Door de ligging, vlakbij Amsterdam Centraal is het ook een ideale plek om je eerste koffie te scoren.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Miss Louisa Coffee & Beignets is een zusterbedrijf van Wyers Bar & Restaurant en House Bar, waarmee ze dus samen één horecafamilie vormen. Miss Louisa is daarvan de plek waar je geniet van een goede kop koffie en wat zoets erbij. Deze koffiebar annex bakker ligt in een klein steegje bij het Kimpton De Witt hotel, aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Om meteen duidelijkheid te scheppen: dit is geen koffiebar waar je aan een tafeltje geniet van je verse koffie met een lekker stuk gebak. Je bestelt hier je to-go koffie aan een soort luik. Er kunnen hier net vier mensen binnen staan, dan heb je een idee van de grootte.

Maar de koffie is heerlijk. En de beignets zijn verrukkelijk! Je krijgt de koffie overigens in goed bedachte koffiebekers, slim! Een stukje vriendelijkheid krijg je er gratis bij. O ja, een pluspunt van deze kleine maar fijne zaak is dat ze ’s ochtends al om 7 uur open zijn. Met je verse koffie en beignet loop je in een paar minuten naar Amsterdam Centraal. Goeie reis!

De koffie en lekkers erbij

Voor een lekker sterke espresso ben je hier dus op de juiste plek aanbeland. En de cappuccino smaakt je vast ook heerlijk onderweg. Ook die scoor je hier even snel. Natuurlijk hebben ze bij Miss Louisa ook aan de theedrinkers gedacht: verse munt en verse gember worden hier met plezier voor jou gezet.

De keuze in iets lekkers, iets zoets is niet heel groot maar hun beignets zijn absoluut heerlijk. Knapperig van buiten en zacht van binnen. Vanille, chocolade en caramel zijn de smaken op hun kaart. Je kan er een aantal verschillende sausjes bij vragen. Mocht je je afvragen hoeveel je er zal nemen? Ze zijn nogal aan de grote kant, dus met één beignet is je trek vast gestild.

De buurt

Miss Louisa Coffee & Beignets vind je in een klein straatje in het centrum, bij Kimpton De Witt hotel op de Nieuwezijds Voorburgwal. Dat is vlakbij de Prins Hendrikkade en op loopafstand van het centraal station.

Wifi en werken

Je kan hier niet werken. De focus is on to go koffie.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Miss Louisa Coffee & Beignets
Nieuwezijds Voorburgwal 5
1012 RC Amsterdam-Centrum

Openingstijden:
Alle dagen geopend van: 07.00 tot 15.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 521 1755
Website: Facebook Miss Louisa Amsterdam

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .