Ivy & Bros is een paar uur verwennerij in hartje centrum
19 december 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Ivy & Bros is een paar uur verwennerij in hartje centrum

Koffiebar Ivy & Bros biedt genoeg redenen om je hier voor een paar uur te installeren, zelfs een hele dag is prima te doen. Met een vriendelijke lach krijg je hier heerlijke koffie gepresenteerd en er is ruime keuze uit allerlei lekkers, wat jou vanonder prachtige glazen stolpen toelacht.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Ivy & Bros is veel meer dan een koffiebar. Het is ook een café-restaurant en een garantie voor gezelligheid. Daarnaast verkoopt men hier diverse mode accessoires, design spullen en allerlei andere hebbedingetjes (hebben hebben!). Er is in meerdere opzichten genoeg te zien, je hoeft je geen seconde te vervelen. Het is prachtig ingericht en voorzien van ruim voldoende tafeltjes om aan te schuiven. De ligging op de Oudezijds Voorburgwal nodigt ook al uit om eens langs te komen. Met mooi weer zit je heerlijk op hun fijne terras. De aardige en vriendelijke bediening zorgt er ook nog eens voor dat je je hier al snel thuis voelt.

De koffie en lekkers erbij

De cappuccino’s die je bij Ivy & Bros op je tafeltje krijgt gebracht zijn niet alleen erg smaakvol maar prachtige kunstwerkjes. Ze zijn zo fotogeniek dat je bijna vergeet te drinken. Overbodig om te zeggen dat ze hier ook een perfecte Espresso voor jou bereiden. Was je toe aan wat extra vitamines? Je kan diverse verse sappen bestellen.

Al het lekkers is te vinden onder mooie stolpen. Het ziet er zo allemaal extra aantrekkelijk uit, een goeie zet van de eigenaar. Zo hebben ze voor bij jouw ontbijt uitermate knapperige croissants en voor de lunch verschillende soepen en salades, en sandwiches met zalm. Voor wat zoetere trek staan er bijvoorbeeld bananenbrood, appeltaart, lemoncake en brownies op de kaart.

Voor een goed (veganistisch!) avondmaal is de chili con carne een hele goede optie. Tevens weet men bij Ivy & Bros hoe je een bord moet opmaken, werkelijk prachtig.

De buurt

Vlakbij De Oude Kerk in het drukke centrum van Amsterdam is deze koffiebar een fijne toevoeging op alle toeristen voorzieningen.

Wifi en werken

Je kan hier wel werken maar het is niet ideaal omdat het redelijk klein is.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Ivy and Bros
Oudezijds Voorburgwal 96A
1012 GH Amsterdam-Centrum

Openingstijden:
Maandag t/m zondag: 09.00 tot 18.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 11924244
Website: facebook.com/ivyandbros

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .