Koffie Academie: in het midden van de bedrijven op Sloterdijk
27 augustus 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Koffie Academie: in het midden van de bedrijven op Sloterdijk

De tweede vestiging van de Koffie Academie is geopend op de Radarweg in Amsterdam Sloterdijk. Er wordt verder gebouwd op het concept van lekkere koffie. Het is meer dan alleen een koffiebar want het is ook bier van de tap.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere vestiging(en)

Indruk en ambiance

Deze Koffie Academie is veel groter dan de vestiging op de Overtoom. Het is veel meer dan een typische koffiebar. Muziek en lekkere dranken staan hier centraal. Alles is meer gericht op de bedrijven in Sloterdijk. Op vrijdagavond zijn ze geopend tot 0.00. Op dat moment neemt bier en wijn de plaats van koffie in. Niet allemaal want ze hebben espresso cocktails.

De koffie en lekkers erbij

De koffiebonen worden nog steeds gebrand in de Koffie Academie koffiebranderij. Naast de op espresso gebaseerde dranken hebben ze ook filterkoffie. Geen batch brew maar ambachtelijke koffie met een V60 of een Aeropress. Vertel de barista je smaakvoorkeur en probeer eens iets nieuws.

De croissants en brownies zijn vers gebakken. De luxe belegde broodjes doen het goed voor de lunch. Een absolute aanrader is de worteltaart!

Vlak voor je aan het werk gaat, kan je hier binnenspringen voor een coffee to go. Kan alleen maar beter zijn dan de koffie op kantoor.

De buurt

Koffie Academie is gelegen op de Radarweg in Sloterdijk vlakbij het station.

Wifi en werken

Werken en zakelijk afspreken kan je hier prima.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Koffie Academie
Radarweg 230
1043 DT Amsterdam-Sloterdijk

Openingstijden:
Ma t/m donderdag: 08.00 tot 20.00
Vrijdag: 08.00 tot 0.00
Zaterdag: 09.00 tot 17.00
Zondag: gesloten

Contact:
Telefoon: –
Website: koffie-academie.nl

Andere vestiging(en)

Koffie Academie – Overtoom

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .