Golden Bean: een warm aanbevolen koffiebeleving
03 oktober 2018 
1 min. leestijd

Golden Bean: een warm aanbevolen koffiebeleving

Golden Bean is een koffiebranderij in Luxemburg. Ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen liefhebbers van koffie die hun passie delen voor koffie, van uitsluitend hoge kwaliteit.

Bij Golden Bean ga je voor de totale koffiebeleving. Je kunt de koffiebonen zien, ruiken en horen tijdens het brandproces. En daarna voelen zodra de koffiebonen in het schap liggen. Een uniek concept dat de waarneming van koffie absoluut compleet maakt.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

In de koffiebranderij van Golden Bean worden de koffiebonen op ambachtelijke wijze geroosterd door de barista. Dit gebeurt langzaam en met aandacht. Hierdoor wordt het optimale punt bereikt waarop bittere smaken en irriterende stoffen geheel worden onttrokken aan de koffieboon.

De vele unieke aroma`s krijgen zo de kans om tot uiting te komen.
De barista bij Golden Been kan de gekozen koffie op verschillende wijzen bereiden. Hierbij is de keuze uit French Press, Aeropress of papieren koffiefilter. Zo worden met liefde de mooiste espresso`s en cappuccino`s geserveerd.

Koffiebonen

De koffiebonen zijn afkomstig van over de hele wereld. Het zijn stuk voor stuk hoogwaardig geselecteerde koffiesoorten, met ieder een eigen uniek karakter. Er wordt veel zorg en aandacht besteed aan het volledige productieproces, gezien vanaf de koffieboon aan de plant tot en met de latte Art in het kopje. Zo werkt koffiebranderij Golden Bean vanuit de overtuiging dat een goede samenwerking met de koffieboeren, het eindproduct naar een hoger niveau tilt.

De bonen zijn onder andere afkomstig uit Ethiopië, Brazilië, Guatemala, Indonesië en Colombia.

Verkoop

De gebrande koffiebonen zijn uitsluitend te koop in één van de drie winkels in Luxemburg.

Overzicht diensten:

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Geen details bekend

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Golden Bean
23 Rue Chimay
1333 Luxembourg
Luxemburg

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 19.00
Zaterdag en zondag: 09.00 tot 19.00

Contact:
Telefoon: +352 26 20 36 60
Website: goldenbean.lu

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .