Koffiebar Corner Bakery locatie Slotervaart
30 januari 2019 
1 min. leestijd

Koffiebar Corner Bakery locatie Slotervaart

Ken je de Corner Bakery koffiebar in Oud-Zuid al? Dan moet je zeker Corner Bakery in Slotervaart eens bezoeken. Dat geeft je deels herkenning, met even goeie koffie maar een eigen ambiance. Hou je van zoet? Niet langer wachten, veel smaakvol lekkers staat ook in Slotervaart in de vitrine op jou te wachten.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Corner Bakery Slotervaart is geen kopie van hun locatie in Oud-Zuid. De gastvrijheid en klantvriendelijkheid zijn hetzelfde maar de sfeer is anders. Prettig, dat zeker! Ook hier zal je merken dat dit inmiddels een populaire koffiespot is geworden. Soms heb je geluk en meteen plek, een andere keer zal je echt even geduld moeten hebben. Maar het is het wachten absoluut waard. Kan je eenmaal zitten en word jouw bestelling geserveerd, dan kan het grote genieten beginnen.

De Slotervaart vestiging van Corner Bakery heeft een mooie, lichte en kleurrijke inrichting. Door de ruime omzet is deze koffiezaak zeker ook geschikt voor ouders met kinderen. En natuurlijk maak je hen ook blij met al dat zoets. Gezond lekkers staat hier uiteraard ook op de kaart. Door de ligging vlakbij de A10 en met een parkeergarage bijna letterlijk voor de deur is deze Corner Bakery ook nog eens erg goed en makkelijk bereikbaar. Kom daar nog maar eens om in Amsterdam. Fijne lunchplek ook en een prima afhaaladres!

De koffie en lekkers erbij

Door alle lekkers dat hier voor jou wordt gemaakt zou je bijna vergeten dat Corner Bakery ook een koffiezaak is. Wees gerust: ook dit drinkbare zwarte goud is van prima kwaliteit. Deze barista’s kan je gerust om een koffieboodschap sturen. Jouw Latte is dus heerlijk van smaak. Die Cappuccino oogt niet alleen prachtig maar smaakt ook erg lekker. Een gewone zwarte koffie is niet gewoon want erg smaakvol. Uiteraard kan je hier ook goed terecht voor een heerlijke kop thee en niet te vergeten fantastische shakes.

De eetkeuze bij Corner Bakery is te ruim om volledig uit te schrijven. Maar waar veel klanten soms letterlijk mee weglopen zijn de freaky shakes, de broodjes en het overheerlijke gebak. Een aanrader van ons: de red velvet pannenkoeken, smullen!

De buurt

In Slotervaart zijn maar een beperkt aantal goede koffiebars. Corner Bakery is hier een absolute toegevoegde waarde. Buiten de ring, vlakbij het Rembrandtpark en een andere goede koffiebar Caffènation Amsterdam.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Corner Bakery locatie Slotervaart
Kon. Wilhelminaplein 60-62
1062 KS Amsterdam

Openingstijden:
Elke dag van 09.00 tot 17.00u

Contact:
Telefoon: –
Website: www.cornerbakeryamsterdam.com

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .