Corner Bakery is ideaal met kinderen
28 januari 2019 
2 min. leestijd

Corner Bakery is ideaal met kinderen

Staat de Corner Bakery in Oud-Zuid al bij je favoriete koffiebars? Nee? Heel snel heen gaan dan. Deze leuke koffiespot moet je echt een keer bezocht en ervaren hebben. Hier weten ze wat verwennen is, qua koffie en qua prachtige en heerlijke gerechten voor erbij.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Als de Corner Bakery Oud-Zuid nog niet één van je favoriete koffiebars is kan dat twee redenen hebben. Je hebt ‘m nog niet ontdekt óf je had niet het geduld om even te wachten op een zitplek. Want geloof ons: deze geweldige koffiespot heeft je veel te bieden.

Je vindt deze koffiezaak tussen de Pijp en het Museumplein in, een prima locatie dus. Jammer dat de zaak wat aan de kleine kant is maar de beleving maakt veel goed. Wat bijvoorbeeld meteen opvalt zijn de verse bloemen op tafel.

Met mooi weer kan je er heerlijk mensen kijken vanaf de bankjes voor de deur. Binnen moet je geluk hebben dat je meteen een tafeltje hebt. Anders is even wachten echt de moeite waard. Dat besef je al snel als je al die kunstwerkjes van gerechten voorbij ziet komen.

De vriendelijke bediening neemt eventuele twijfel (om te blijven) meteen weg. Vanaf het moment dat je zit en je bestelling krijgt geserveerd is het genieten geblazen. Je kan hier met gemak een hele dag doorbrengen.

De koffie en lekkers erbij

Een goeie kop koffie, dat kan je hier verwachten. Of je nou voor een gewone zwarte gaat of aan een stevige dubbele Espresso toe bent. Een klasse Cappuccino krijg je bij de Corner Bakery Oud-Zuid ook geserveerd. Voor een lekkere Latte is het wachten op een zitplaats ook de moeite waard.

Als je dan toch dat tafeltje hebt bemachtigd, neem dan de tijd om je onder te dompelen in al het lekkers dat hier wordt bereid. Het ene gerecht is nog mooier opgemaakt dan het andere. Hou je van zoet en van shakes? De freakshake is hier een wereldberoemde topper. Niet over calorieën gaan klagen hè? Uitgebreid ontbijten of lunchen kan je hier ook. Bestudeer de kaart om de juiste keuze te maken, en anders kom je toch gewoon een keer terug? Last but not least: heerlijke pannenkoeken maken ze hier!

De buurt

Deze Corner Bakery is op wandelafstand van het museumplein. Van hieruit wandel je ook zo naar de Pijp.

Wifi en werken

Het is niet de beste plek om te werken. Het is meestal heel druk en er is niet veel ruimte.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Koffiebar Corner Bakery locatie Oud-Zuid
Johannes Vermeerstraat 40
1071 DS Amsterdam

Openingstijden:
Elke dag 8.00 – 17.00u

Contact:
Telefoon: –
Website: www.cornerbakeryamsterdam.com

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .