Moods Coffee Corner is een knusse koffiebar in Amsterdam
16 januari 2019 
in Koffie
2 min. leestijd

Moods Coffee Corner is een knusse koffiebar in Amsterdam

Moods is niet bepaald de grootste koffiebar van Amsterdam en omstreken maar wel één van de meest knusse. Juist het intieme karakter maakt deze koffiespot tot een erg leuke place-to-be. Aan de Lindengracht vind je deze fijne zaak, waar ze alles prima voor elkaar hebben.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Als een koffiezaak op de hoek van een straat ligt mag hij met recht koffiecorner worden genoemd en dat geldt dus ook voor Moods. Als je hier éénmaal binnen bent geweest en al dat lekkers voorbij hebt zien komen ben je verkocht. De sfeer maakt deze koffiespot nog aantrekkelijker. Via de mooie, donker geverfde trap kom je in het gezellige bovenste gedeelte van deze zaak. Van daaruit heb je mooi zicht op wat er zich beneden (en buiten) afspeelt.

Maar misschien vind je ’t juist prettig om op de begane grond een plekje bij het raam of onder de trap te nemen. Ook kan je op een kruk aan de counter gaan zitten, wat misschien niet heel verstandig als je de verleiding van al die lekkere hapjes niet kunt weerstaan. De koffie is hier prima, net als wat er allemaal nog meer op de menukaart staat. Het vriendelijke personeel maakt het compleet. Op de grote muur kan je hun assortiment bekijken: handig!

De koffie en lekkers erbij

Bij Moods schenken ze goeie koffie, gewoon precies zoals koffie hoort te zijn. Die Cappuccino ga je dus zeker nog eens bestellen. Overstappen op een heerlijke Espresso kan natuurlijk ook. Met een prima Latte serveren weten ze bij Moods ook wel raad. Ben je trouwens een echte liefhebber van Latte? Probeer dan eens hun Chai-variant. Of misschien heb je meer zin in een gezonde smoothie? O, en natuurlijk kan je hier ook erg smakelijke thee bestellen!

Als je hier eenmaal prettig zit, in goed gezelschap of alleen, zie je ook nog eens al dat lekkers bereid en geserveerd worden. Je moet wel erg sterk in je schoenen staan en geen trek hebben als je daar nee tegen kan zeggen. We beloven je: je zal niet worden teleurgesteld. Heerlijke eiergerechten maakt men hier, lekkere toasts ook. Wat dacht je van avocadobrood? Smullen! Ook als je ruimte hebt voor een stevig ontbijt of een goeie lunch zit je hier helemaal goed.

Ons advies: houd wat ruimte over voor wat lekker zoets bij jouw favoriete koffie.

De buurt

In de Jordaan zijn er niet veel plekken waar je lekkere koffie kan drinken. Op de hoek van de Lindegracht. Kom hier zeker koffie drinken op zaterdag als er markt is.

Wifi en werken

Het is een te kleine koffiebar om te werken. Misschien wel als het niet zo druk is.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Moods Coffee Corner
Lindengracht 249
1015 KH Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 8.30 – 16.30 u
Zondag: 9.00 – 16.30 u

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 789 20 23
Website: www.themoods.eu

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .