Concerto Koffie: koffiebar en muziekwinkel in één
28 november 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Concerto Koffie: koffiebar en muziekwinkel in één

Bij Concerto Koffie in de Utrechtsestraat hebben ze ’t begrepen: koffie en muziek gaan heel goed samen, zelfs hand in hand. In deze veelzijdige zaak kan je muziek zoeken, luisteren én kijken terwijl je geniet van een heerlijke kop échte koffie. Wat ons betreft een geweldige koffiebar en muzikaal concept.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Als je muziekliefhebber bent (en wie is dat nou niet?) zit je helemaal goed bij Concerto Koffie. Ze waren al dé platenwinkel van Amsterdam, ze zijn nu één van dé muzikale ontmoetingsplekken van Amsterdam en omgeving. Hier kan je uren struinen tussen een enorm muziekaanbod, op zoek naar die ene plaat die je al jaren zocht. Veel mensen komen hier wekelijks. Ondertussen loop je iemand tegen het lijf die dezelfde muzieksmaak heeft. Jullie krijgen een mooi gesprek over melodieën, ritmes, teksten en hits. Hoe leuk is het dan om verder te praten met een goeie bak koffie in een soort van gezellige oude kroeg?

Als muzikaal toetje worden hier ook nog eens liveoptredens georganiseerd. Als je daar bij wil zijn is het zaak de agenda van Concerto Koffie goed in de gaten te houden want ze zijn erg populair! Op andere momenten is het wat rustiger en lees je op je gemak een gratis krantje in één van de gezellige zithoeken. Ze hebben trouwens ook een behoorlijke selectie boeken, voor zowel volwassenen als kinderen.

De koffie en lekkers erbij

Die echte kwaliteit proef je in jouw overheerlijke Latte. Heb je vandaag meer trek in een sterke Espresso, dan geldt uiteraard hetzelfde. Ook hun Cappuccino is koffie om van te smullen. De liefde voor koffie van de eigenaar proef je absoluut ook in de Americano. Liever een black coffee? Ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Als je hier eenmaal lekker zit en geniet van die kwaliteitskoffie krijg je vanzelf zin in iets lekkers. Kijk op hun kaart of vraag welke verse zoete lekkernijen ze vandaag aanbevelen. Omdat je vast vaker binnen gaat lopen bij Typica Specialty Coffee kan je de volgende keer nemen wat er vandaag ook al zo lekker oogde en rook.

De buurt

Op wandelafstand van de magere brug. Tussen de Keizersgracht en de Kerkstraat.

Wifi en werken

Concerto is niet de plek om te werken maar natuurlijk veel meer om muziek te luisteren.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Concerto Koffie
Utrechtsestraat 52
1017 VP Amsterdam-Centrum

Openingstijden:
Maandag t/m woensdag: 10.00 tot 17.30
Donderdag: 10.00 tot 18.30
Vrijdag en zaterdag: 10.00 tot 18.00
Donderdag: 12.00 tot 17.30

Contact:
Telefoon: +31 (0)20 261 2610
Website: concerto.amsterdam/koffie/

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .