CoffeeRoots: gespecialiseerde koffiebranderij, gebrand op kwaliteit
20 mei 2019 
1 min. leestijd

CoffeeRoots: gespecialiseerde koffiebranderij, gebrand op kwaliteit

Koffiebranderij Coffee Roots is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1907. De liefde voor koffie heeft het bedrijf doen uitgroeien tot een koffiebranderij die inmiddels de wereldmarkt bedient. Duurzaamheid is erg belangrijk bij Coffee Roots, maar ook kwaliteit staat altijd voorop. Een uniek en goed kopje koffie, dat vind je bij Coffee Roots.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

In de koffiebranderij wordt er gewerkt met de nieuwste productietechnieken en de meest bijzondere koffiesmaken. Continu wordt er gezocht naar bijzondere en unieke koffiesoorten. Door het persoonlijke contact met de koffieboeren, weten de koffiebranders ook precies hoe de koffie gebrand moet worden. Zo blijven voor alle koffiebonen de unieke aroma’s bewaard. Het branden van de koffiebonen gebeurd door eigen koffie experts die tevens koffies branden voor private label. De koffie is verkrijgbaar via de website.

Koffiebonen

Het assortiment koffie is zeer uitgebreid. Zo zijn er specialty coffees verkrijgbaar, net als single origin coffees, espresso’s en gemalen koffies. De koffiebonen zijn afkomstig van over de hele wereld.
Een greep uit het assortiment:

  • In de espresso collectie vormen 13 verschillende smaken het basisassortiment. Allen hebben ze een krachtige en volle smaak, waardoor ze niet alleen als espresso, maar ook als latte heerlijk smaken.
  • Turkse koffie, een fijngemalen koffie met een unieke geur en smaak. De koffie wordt geserveerd compleet met drab. Dat zorgt voor een bijzondere koffie ervaring.
  • Brazil Daterra Yellow Bourbon, een single origin koffie met een pittige smaak en een volle body.
  • Cameroon Caplam, een koffie met een rond mondgevoel. Ideaal te bereiden als cappuccino.

Verkoop

De koffiebonen van koffiebranderij Coffee Roots kan je online kopen via hun website.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: geen informatie

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Coffee Roots
Kasteleinsstraat 19
9150 Kruibeke

Openingstijden:

Deze koffiebranderij is niet te bezoeken.

Contact:
Telefoon: +32 (0) 3 253 18 00
Website: www.coffeeroots.com

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .