Beyers Koffie: de beste koffie, gemaakt met zorg voor de toekomst
27 juli 2019 
1 min. leestijd

Beyers Koffie: de beste koffie, gemaakt met zorg voor de toekomst

Koffiebranderij Beyers Koffie heeft een geschiedenis die teruggaat naar het jaar 1880. In al deze jaren hebben zij zoveel kennis en ervaring opgedaan. Zij weten als geen ander dat koffie gevoel is. Een gevoel van warmte, dat nooit verveelt. Of je een kopje koffie drinkt in gezelschap of alleen. Koffie smaakt altijd goed, als het maar vers is. En daar is Beyers Koffie enorm trots op! Op dat kostbare geschenk uit de natuur.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

De koffiebranderij van Beyers koffie is er een van groot formaat. Met meer dan 167 mensen in dienst, zijn ze de laatste jaren enorm gegroeid. Gedane investeringen hebben hun vruchten afgeworpen. In de koffiebranderij wordt er gewerkt met een ultramoderne koffiebrander. Nieuwe producten worden hiermee ontwikkeld. En tevens is door gebruik van de nieuwste technieken, het energieverbruik verlaagd. Duurzaamheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Beyers koffie profileert zich momenteel als een belangrijke speler binnen centraal Europa. In het bijzonder richten zij zich op de private label koffie business. Via de koffiewinkel is de koffie te verkrijgen voor thuisgebruik. Er wordt tevens koffie gebrand voor de horeca en voor op kantoor.

Koffiebonen

Al sinds de start van het bedrijf brandt Beyers de koffiebonen voor het samenstellen van heerlijke blends. Door de jaren heen is er veel aan ontwikkeld en aangepast. Maar de passie en het vakmanschap zijn altijd gebleven. Dit zorgt voor een gegarandeerde constante kwaliteit van de koffie.
Beyers koffie heeft een zeer uitgebreide waaier aan koffieblends. Verder zijn de koffiemerken Kimbo, Fort en Metropole verkrijgbaar via Beyers. Zo vindt iedere koffieliefhebber zeker de koffie die het best bij hem past.

Verkoop

De koffie van Beyers Koffie kan je in meerdere winkels aankopen.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: (geen info)

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Beyers Koffie
Koning Leopoldlaan 3
2870 Puurs

Openingstijden:

Deze koffiebranderij is niet te bezoeken.

Contact:
Telefoon: +32 (0) 52 30 00 30
Website: www.beyers.eu

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
leopold dewael
Door

leopold dewael

op 28 Nov 2020

Geachte, Kunt U mij vertellen waar ik in de omgeving van Pelt - Lommel jullie koffie kan kopen. In het verleden kocht ik hem bij Delhaize in Neerpelt,blijkbaar door de overgang naar AH -Delhaize leveren jullie niet meer.Ik zoek Cafe d Anvers. Bij voorbaat dank pol dewael

Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .