Barnini, een kleine gezellige koffiebar in hartje Antwerpen
24 mei 2019 
1 min. leestijd

Barnini, een kleine gezellige koffiebar in hartje Antwerpen

Aan de Oudevaartplaats in Antwerpen vinden we koffiebar Barnini. Een fijne plek, die onder andere bekend staat om zijn geweldige bagels. Erg vriendelijk personeel, lekkere koffie en heerlijk eten, wat wil een mens nog meer? Op tijd reserveren misschien?

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Koffiesport Barnini heeft een vintage interieur, waarin je gezellig kunt keuvelen met vrienden en vriendinnen. Men heeft er hier hun best voor gedaan om een gevarieerde inrichting te krijgen. Nou, dat is gelukt, alleen al door al die verschillende stoelen, tafels en allerlei prullaria. Geen enkele zitplek is hetzelfde. Uiteraard kan je ook lekker wegduiken in je favoriete krant. Ben je van plan om met meer mensen Barnini te bezoeken, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid? Dan is reserveren zeker aan te bevelen. De gezellige drukte zegt wel iets over de populariteit van deze koffiebar.

Met mooi weer zit je heerlijk op hun terras. Behalve van de zon geniet je ook van alles wat er om je heen gebeurt, daar rondom de Stadsschouwburg: je kijkt je ogen uit!

De koffie en lekkers erbij

Bij Barnini maken ze werk van goeie koffie. Als je niets anders wil dan een echt goeie dubbele Espresso: bingo. Val jij altijd voor een black coffee: welkom bij Barnini. Ben je toe aan een smakelijke Cappuccino: ervaar en geniet. Sta je open voor een bijzondere Cappuccino variant: wat denk je van chocolade, slagroom en framboos?

Over alle lekkers dat men bij Barnini aanbiedt kunnen we pagina’s vol schrijven: gaan we niet doen. We noemden al hun bagels, alle kakelvers en rijkelijk belegd, en ook nog eens tegen een fijne prijs. Ben je liefhebber van kip? Probeer dan eens de bagel met kip en guacamole, echt geweldig. De bagel met zalm, avocado en roerei doet daar trouwens niet voor onder.

Natuurlijk ben je ook aan het juiste adres bij Barnini als je iets anders wil dan een bagel. Liefhebbers van taart zijn hier niet weg te slaan, zeker niet als ze Oreo op de kaart zien staan.

Als je je juist had voorgenomen om wat gezonder te gaan eten, laat dan die overheerlijke taarten en andere lekkernijen maar aan je voorbijgaan. Gelukkig kan je bij Barnini ook gezond en verantwoord ontbijten en lunchen. En ook de prijs is verantwoord!

De buurt

Wifi en werken

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Barnini
Oudevaartplaats 10
2000 Antwerpen

Openingstijden:
Maandag – zaterdag: 8u – 19u
Zondag: 8u – 17u

Contact:
Telefoon: +32 (0) 3 485 82 69
Website: www.facebook.com/barniniantwerp

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .