30ml Coffee Roasters: charmant, krachtig en toegankelijk koffietentje
24 september 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

30ml Coffee Roasters: charmant, krachtig en toegankelijk koffietentje

30ml Coffee Roasters is geen doorsnee koffiebar. We hebben ’t hier over een goed doordacht concept, dat ’t in Utrecht al langere tijd goed doet. Overdag drink je hier uitstekende koffie, ’s avonds kom je hier terug voor een lekkere borrel.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

30 ml Coffee Roasters is een bekende naam in de wereld van de koffie. In 2016 scoorden ze een top-10 notering in de AD koffietest. In 2017 werden ze genomineerd voor de ‘Best Coffee Concept’ bij de Entree Awards. In Utrecht hebben ze al een uitstekende naam verworven. Het leuke is dat je daar ook kunt deelnemen aan barista en latte art workshops. Amsterdam kon in ieder geval qua koffiebars uiteraard niet achterblijven!

30ml verwijst naar de maat van een shot Espresso. Hier ga je niet zomaar even een kopje koffie drinken, maar ervaar je een totaalbeleving. Ze kopen zelf hun groene koffiebonen in, die worden gebrand in hun koffiebranderij in Utrecht. Bij 30ml Coffee Roasters vindt men dat je niet alleen in hun koffiebars zulke kwaliteitskoffie moet kunnen drinken. Om die reden verkopen ze hun gebrande bonen ook in zakjes voor gebruik thuis. Hier heerst een gezellige sfeer, mede door de leuke inrichting met planten en het vriendelijke personeel.

De koffie en lekkers erbij

Na al die woorden hierboven weet je dat je hier een uitstekende kwaliteit Cappuccino mag verwachten, en een prima 30ml-kop Espresso. Filterkoffie kan je hier behalve per kop ook per kan bestellen. Gezellig om met vrienden van te genieten. Ook hun white en iced coffee is van goeie smaak. Drink je liever thee? Ook jij kan het 30ml-concept ervaren en uit hun aanbod een keuze maken. Eind van de middag en ’s avonds neem je wellicht liever een wijntje of een goed glas bier, al dan niet met finger food.

Als je dan toch bij 30ml Coffee Roasters bent neergestreken ben je vast ook benieuwd naar het lekkers dat verder op de kaart staat. In de ochtend kies je vast voor een verse croissant of yoghurt met granola en fruit. Al wat meer trek? Tosti’s, breakfast burritos (jaja), verschillende broodjes, sandwiches en diverse eiergerechten worden met liefde aan jou geserveerd. Daarnaast maakt men er heerlijke salades.

De buurt

30ml coffee roasters is gevestigd tegenover de RAI aan het Europaplein In deze buurt is kwaliteitskoffie niet zo makkelijk te vinden. Daarom is deze koffiebar zo’n toegevoegde waarde voor de buurt.

Wifi en werken

Een goede plek om rustig te werken. Er is namelijk voldoende ruimte.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
30ml coffee roasters
Europaplein 71
1078 GX Amsterdam-Zuid

Openingstijden:
Maandag t/m zondag: 08.00 tot 18.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 726 7151
Website: 30mlcoffeeroasters.com

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .