Rocking Chair Coffee - Dat is prima koffie op een prima plek!
21 september 2019 
1 min. leestijd

Rocking Chair Coffee - Dat is prima koffie op een prima plek!

Rocking Chair is de swingende naam van een koffiebar vlakbij het Utrechtse Griftpark, net buiten de grootste stadsdrukte. Prima koffie, prima plek om te werken én een prima plek om je kinderen mee naar toe te nemen. Wat wil de moderne koffiedrinker nog meer?

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Je vindt Rocking Chair aan de Willem van Noortstraat, in Utrecht dus. Mocht je hier in het verleden vaker zijn geweest: op deze plek zat voorheen inderdaad een bank. Mocht je twijfelen: kijk even in de grote kluis die is blijven staan, een bijzondere, intieme plek om bij te praten, of om de laatste roddels uit te wisselen uiteraard. Net daarvoor staat een witte schommelstoel. Als die niet al is bezet: een fijne plek om op je gemakje even de dag door te nemen en tot jezelf te komen. Als je binnen stapt bij koffiebar Rocking Chair vallen je meteen de mooie klinkertjes op. Links kan je aan het raam zitten, op grappige, kleine krukjes. Daarnaast staan in een houten rek de producten die men te koop aanbiedt. Achterin de zaak vindt je de kluis, een hoekje dat net een kleine woonkamer is en een leestafel. Je kan hier rustig je krantje lezen, of het boek dat je hebt meegebracht natuurlijk. Dit is zo’n koffiespot waar je ook de lokale bevolking tegenkomt. Als je een keer niet zonder kids weg kan: neem ze mee, ze hebben een leuke speelhoek voor de kleinsten. Soms kan het druk zijn met kinderen, maar over het algemeen kan je hier ook prima studeren of werken. Fijne sfeer en vriendelijke ontvangst.

De koffie en lekkers erbij

De Chai Latte staat goed aangeschreven bij Rocking Chair. Ook de Cappuccino is prima van smaak. Tot 11 uur kan je hier ook prima ontbijten. Als lunch kan je bijvoorbeeld kiezen voor de sandwich met geitenkaas. Daarnaast staan er verschillende broodjes op de kaart. Ben je wat later op dag en heb je ’t wel een beetje gehad met de koffie? Probeer eens een gezonde smoothie!

Ook als je lekkere trek hebt, ben je bij Rocking Chair de juiste koffiezaak binnen gestapt. Het zoete lekkers is zoet maar niet overdreven. Om een paar mogelijkheden te noemen: citroen-maanzaad-cake, bananenbrood, carrot cake en diverse taartjes. Loopt het water al uit je mond?

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Rocking Chair Coffee
Willem van Noortstraat 88
3514 GG Utrecht

Openingstijden:
Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag: 08.00 – 17.30
Donderdag: 08.00 – 20.00
Zaterdag en zondag: 09.00 – 17.30

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 30248721
Website: www.rockingchairutrecht.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .