Koffiebar Coffee Room, een gezellige plek om te vertoeven
17 maart 2019 
1 min. leestijd

Koffiebar Coffee Room, een gezellige plek om te vertoeven

Koffiebar Coffee Room in de Kinkerstraat is wellicht niet de meest opvallende koffiespot in Amsterdam, maar zeker het ontdekken waard. Een gezellige plek om te chillen, om te werken of om bij te praten. Laat je verrassen door hun goeie koffie en uitgebreide kaart.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Bij Coffee Room bestel je je koffie (en iets lekkers erbij) aan de bar en kiest dan waar je gaat zitten. Coffee Room toont aan dat dat prima samen kan. Het zorgt voor een gezellige drukte. Als de zon schijnt is het overigens extra genieten op hun heerlijke terras.

De inrichting zou je studentikoos kunnen noemen, met de posters aan de muur en de eenvoudige tafels en stoelen. De grote bar waar alle gerechten vers worden gemaakt en het mooie krijtbord daar achter laten echter zien dat men zich richt op veel meer dan alleen studenten. Het personeel is ook absoluut erg vriendelijk, en behulpzaam waar dat nodig is.

De koffie en lekkers erbij

Uiteraard biedt Coffee Room jou uitgebreide keuze in soorten koffie (en uiteraard ook thee). Hier krijg je geen studentikoos sterke bak maar prima kwaliteitskoffie. Dat proef je bijvoorbeeld aan jouw Americano. Mocht je deze keer toch vallen voor de Cappuccino, dan is Coffee Room daarvoor de juiste locatie. Ook met de Latte komt men hier prima voor de dag. Natuurlijk kan je hier ook terecht voor een gezonde sapje of smoothie.

Je verwacht het niet bij zo’n relatief kleine koffiezaak maar het assortiment aan lekkers is verrassend ruim. Prima ontbijten en lunchen kan je hier. Je merkt dat alles hier met zorg wordt bereid en dat men zoveel mogelijk werkt met biologische en lokale producten. De sandwiches en tosti’s zijn erg smakelijk. Zin in een kop soep? Kijk op het krijtbord voor de mogelijkheden vandaag. Heb je andere trek? Hun huisgemaakte taarten en cakes vinden gretig aftrek, en zeker niet alleen bij studenten!

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Coffee Room
Kinkerstraat 110
1053 EC Amsterdam

Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 08:00 – 19:00
Zaterdag – zondag: 09:00 – 19:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 737 1623
Website: www.coffeeroom.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .