Koffiebar Ox & Bucks waar je je al snel helemaal op je gemak voelt
12 januari 2019 
in Koffie
1 min. leestijd

Koffiebar Ox & Bucks waar je je al snel helemaal op je gemak voelt

Koffiebar Ox & Bucks is een koffiespot op de Zuidas waar je je ogen uitkijkt, qua inrichting, qua huiselijkheid, qua mensen. Hier voel je je al snel op je gemak, ook door de erg prettige bediening. Als je dan ook nog eens heerlijke koffie krijgt geserveerd: waarom zou je nog ergens anders heen gaan?

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

De inrichting van Ox & Bucks bestaat uit hout, marmer, tegels, rotan lampen, barkrukken bekleed met leer en veel planten. Dit zorgt bij binnenkomst al meteen voor een warme aanblik en gezellige sfeer.

Ook voor zakelijke besprekingen is dit een prima locatie, want centraal gelegen. Er is genoeg ruimte om met meer mensen af te spreken en bijvoorbeeld een lunchmeeting te houden.

Met mooi weer vind je hopelijk nog een plekje op het terras. Neem plaats in de loungesets met fijne dikke kussens of in de rieten stoelen. Door de grootte van de zaak moet je mogelijk even geduld hebben maar dat is de moeite van het wachten waard.

Ox & Bucks is overigens ook een prima plek om te borrelen. Neem met vrienden plaats op de krukken aan de bar en bestel een biertje of een heerlijke cocktail. Denk niet dat de Zuidas eind van de middag, begin van de avond uitgestorven is. Niet helemaal in ieder geval, want bij deze koffiebar is het dan regelmatig partytime!

De koffie en lekkers erbij

Bij Ox & Bucks kan je behalve voor een biertje vooral ook terecht voor een goeie kop black coffee. Voor een sterke Espresso (precies zoals hij moet zijn) loop je hier ook binnen. Cappuccino, daar weten ze ook wel raad mee bij deze leuke koffiespot. Liever thee, een sapje of een smoothie: zoek jouw favoriet op hun kaart.

Qua gerechten waan je je bijna in een bistro. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor oesters, smokey-ribs of gebakken sliptong. Mjammie. Maar ook voor een gewoon maar lekker ontbijt met croissants is dit een prima adres. Voor de lunch krijg je bijvoorbeeld roerei op landbrood of een croque madame (jaja) geserveerd. Daarnaast heb je de keuze uit diverse soepen, andere eiergerechten, salades en sandwiches. Gaat dat zien, en proeven!

De buurt

Ben je in de buurt van Station Zuid of het WTC dan ga je hier best koffie drinken. Op de Zuid as drink je hier misschien wel de beste koffie.

Wifi en werken

Moet je nog snel eenmeeting voorbereiden dan kan dat hier. Er is voldoende ruimte om rustig te werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Ox & Bucks
Strawinskylaan 1
1077 XW Amsterdam

Openingstijden:
Elke werkdag open.

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 238 60 83
Website: www.oxxbucks.com

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .