Koffie ende Koeck: Vegan koffiebar in Amsterdam-West
22 augustus 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Koffie ende Koeck: Vegan koffiebar in Amsterdam-West

Hou je van koffie en zoet? Dan is Koffie ende Koeck het paradijs. Het is meteen ook de eerste vegan koffiebar en lunchroom in Amsterdam-West. Je kan hier je dag met het perfecte ontbijt beginnen en blijven hangen voor een rijkelijke lunch. Dat allemaal met lekkere koffie. Een aanrader!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Koffie en Koeck ademt passie. Het is een kleine knusse koffiebar waar over alles nagedacht is. Vrolijke kleuren, een heel grote halfautomaat espressomachine, enkele tafeltjes en de moderne vintage touch zijn opvallende dingen.

De eigenaresse Maartje heeft een mooie liefdevolle energie. Koffie zetten en taarten bakken gaat dan ook met liefde en aandacht.

De koffie en lekkers erbij

De koffies bij Koffie en Koeck zijn enkel op espresso gebaseerd. Bestel je een cappuccino dan krijg je deze met plantaardige melk. Je hebt de keuze uit biologische sojamelk, amandel-,spelt of hazelnootmelk. De cappuccino met speltmelk is erg lekker. De barista kan hier zelfs met speltmelk mooie latte art maken. De koffiebonen zijn van de bocca koffiebranderij.

koffie met koekje

Altijd een koekje bij de koffie

Het gebak, de taarten en de cinnamon rolls zijn verrukkelijk. Alles is vegan. Deze worden door Maartje zelf gebakken. Met lekkere sappen en rijkelijk belegde broodjes kan je hier ook goed lunchen.

Cinnamon rolls bij Koffie ende Koeck

De cinnamon rolls bij Koffie ende Koeck zijn verrukkelijk.

De buurt

Koffie en Koeck is te vinden op de Haarlemmerweg tegenover het Westerpark.

Wifi en werken

Je zou hier wel even kunnen werken maar het is een kleine ruimte met maar enkele tafeltjes. Er zijn in Amsterdam-West betere plekken om te werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Koffie ende Koeck
Haarlemmerweg 175
1051 LA Amsterdam-West

Openingstijden:
Di t/m zaterdag: 9.30 tot 17.30
Gesloten: zondag en maandag

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 737 2731
Website: koffieendekoeck.nl

 

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .