arrow_drop_up arrow_drop_down
Iced Coffee, een verfrissende cafeïne boost!
23 februari 2021 
in Koffie

Iced Coffee, een verfrissende cafeïne boost!

De Iced Coffee, iedereen kent het ondertussen wel, een zeer verfrissend drankje voor tijdens warme dagen! Het wordt dan ook het meest gedronken tijdens de zomer, maar dankzij de hoge temperaturen van de afgelopen dagen is er al heel wat vraag naar. En terecht! Want naast het feit dat het zeer verfrissend is, is het nog eens erg lekker ook! Is het te warm voor een kopje koffie? Dan is een Iced Latte de ideale manier om toch die cafeïne boost te krijgen.

Wat heb je nodig?

  • 120ml melk
  • Sterke koffie (ongeveer 120ml)
  • Ijsblokjes
  • Siroop met smaak naar keuze (optioneel)

Hoe ga je te werk?

Maak je koffie klaar. Het beste is dat je sterke koffie zet, want door de ijsblokjes zal je koffie wat verwateren. Nu kan je kiezen of je je koffie eerst even in de ijskast zet om af te koelen, of je deze gewoon meteen over je ijsblokjes giet. Wanneer je een paar grote ijsblokken in je glas hebt zitten zou dit voldoende moeten zijn om de koffie meteen af te koelen. Voeg vervolgens koude melk toe. Heb je graag een romige Iced Coffee? Schuim je melk dan koud op in een melkschuimer!

Iced Coffee Mister Barish

Voor een extra speciale Iced Coffee kan je een siroop naar keuze toevoegen. Vanille of karamel zijn altijd lekker, maar je kan zeker ook wat specialere smaken toevoegen aan je Iced Coffee zoals amaretto of chocolate cookie! De siropen van Monin passen hier perfect bij.

Mister Barish koffiebonen Raw

 

Tip: De RAW blend van Mister Barish is specifiek samengesteld voor melkbereidingen en dus ideaal voor deze Iced Coffee!

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .