Black Friday Jura Melitta banner

BLACK FRIDAY KOFFIEMACHINE ACTIES 2021

De beste black Friday koffiemachine acties voor jura en melitta

Black Friday Jura Melitta banner

BLACK FRIDAY KOFFIEMACHINE ACTIES 2021

De beste black Friday koffiemachine acties voor jura en melitta

BLACK FRIDAY
KOFFIEMACHINE ACTIES

2021

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Jura en Melitta Black Friday

Black Friday! Je kent het wel, een uit Amerika overgewaaide trend waarbij de dag na Thanksgiving enorme kortingen worden gegeven op allerlei producten. Dit jaar vindt deze dag plaats op 26 november 2021 en in België en Nederland nemen steeds meer winkels deel aan deze kortingsdag. Het is dan misschien niet zo gek als in Amerika, het is wel de ideale dag om cadeautjes in te slaan voor de feestdagen die er zitten aan te komen!

Wil je graag weten welke aanbiedingen Mister Barish heeft? Lees dan snel verder!
JURA
MELITTA

Jura Black Friday koffiemachines

Dit waren de acties van 2020

Jura ENA8 Massive Aluminium koffiemachine black friday
€ 1.499,-
€ 1.199,-

Jura ENA 8 Massive Aluminium

De JURA ENA 8 Massive Aluminium is de enige koffiemachine op de markt waarbij de body niet vervaardigd is uit plastic. Deze machine heeft een prachtig allround design van massief aluminium dat een dikte heeft van 3mm. Daarom is het zo'n ontzettend mooie eyecatcher. Het is een machine die echt gezien mag worden in je keuken. Daarom is het de Signature line van Jura. Deze versie heeft de Smart Connect inbegrepen. Nu met een mega korting van €300.

Melitta Black Friday koffiemachines

Dit waren de acties van 2020

Melitta cashback actie black friday

Melitta cashback

Tijdens Black Friday ontvang je tot  €200,- cashback wanneer je je na aanschaf van bepaalde volautomatische koffiemachines registreert bij Melitta.
Melitta purista koffiemachine black friday
€ 349,-
€ 30,- Cashback

Melitta Purista

De Melitta Purista is een fluisterstille volautomatische koffiemachine die uitsluitend gericht is op de bereiding van perfecte koffie. De machine is makkelijk te bedienen met duidelijke knoppen op een groot frontpaneel. Met slechts 20cm breedte neemt  dit compacte apparaat niet veel plek in op het aanrecht in de keuken.
Melitta avanza koffiemachine black friday
€ 449,-
€ 50,- Cashback

Melitta Avanza

De Melitta Avanza is een betere versie van de Solo & Perfect Milk. Het is een stille volautomatische koffiemachine die gericht is op de bereiding van perfecte koffie en een lekkere cappuccino. De machine is makkelijk te bedienen met het bedieningspaneel met knop voor elke koffievariëteit en het eenvoudig te gebruiken LCD scherm met rode LED-lampjes. Met slechts 20cm breedte is het ontwerp ook nog eens extreem compact. 
Melitta barista ts koffiemachine black friday
€ 1.079,-
€ 200,- Cashback

Melitta Barista TS Smart SST

De Barista TS Smart is een prachtige volautomatische koffiemachine die, hoewel ze van de Duitse fabrikant Melitta is,  de uitstraling van een Italiaanse machine heeft. De TS Smart heeft een bonenreservoir met twee kamers, waarbij je via één druk op de knop kunt wisselen van kamer. De koffiemolen wordt bij dit apparaat ook automatisch voor je leeggemalen zodat de 2 soorten koffiebonen niet gemengd worden. Ook kan je kiezen tussen 21 verschillende koffiesoorten in plaats van 18.

ALTIJD GRATIS KOFFIE TEGOED BIJ AANKOOP VAN EEN KOFFIEMACHINE

De vers gebrande koffiebonen van onze premium blends worden verantwoord ingekocht bij verschillende kleinschalige plantages die zijn voorzien van het Rainforest Alliance Keurmerk. De koffiebonen worden in kleine hoeveelheden gebrand door onze familiebranderij. Mister Barish heeft 3 premium blends samengesteld.


De koffiebonen zijn afgesteld op onze machines en de verschillende types koffie bereidingen. Bij aankoop van een volautomatische koffiemachine krijg je dan ook gratis koffie tegoed van Mister Barish.

ENKEL DE BESTE KOFFIEMACHINES

De koffiemachines van Mister Barish zijn met zorg geselecteerd. Belangrijk naast functionaliteit is duurzaamheid een van de meest essentiële onderdelen, zodat efficiency in onze serviceverlening wordt gegarandeerd.


We hebben voor Jura gekozen omdat deze machines van Zwitsers fabricaat niet alleen mooi ogen, maar ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk zijn.


Voor Melitta kozen we omdat deze machines van Duits fabricaat erg compact zijn en Melitta komt zelfs aan huis voor dringend onderhoud.

VOLAUTOMATISCHE KOFFIEMACHINES TE KOOP IN DE SHOP. 
WE HEBBEN ZE ALLEMAAL EERST GEREVIEWED:


Jura               Melitta