Black Friday Jura Melitta banner

BLACK FRIDAY KOFFIEMACHINE ACTIES 2022

De beste black Friday koffiemachine acties voor jura en Siemens

Black Friday Jura Melitta banner

BLACK FRIDAY KOFFIEMACHINE ACTIES 2022

De beste black Friday koffiemachine acties voor jura en Siemens

BLACK FRIDAY
KOFFIEMACHINE ACTIES

2022

Jura en Siemens Black Friday

Black Friday! Je kent het wel, een uit Amerika overgewaaide trend waarbij de dag na Thanksgiving enorme kortingen worden gegeven op allerlei producten. Dit jaar vindt deze dag plaats op 25 november 2022 en in België en Nederland nemen steeds meer winkels deel aan deze kortingsdag. Het is dan misschien niet zo gek als in Amerika, het is wel de ideale dag om cadeautjes in te slaan voor de feestdagen die er zitten aan te komen!

Wil je graag weten welke aanbiedingen Mister Barish heeft? Lees dan snel verder!
JURA
Siemens

Jura Black Friday koffiemachines

Jura E6 dark inox
€ 999,-
€ 799,-

Jura E6 Dark Inox

Deze compacte volautomaat is een leuk instapmodel voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de koffiemachines van Jura. Het is vooral een ideaal apparaat als je van zwarte koffie of espresso houdt en zo nu en dan een cappuccino wil zetten.
Jura E8 Piano Black
€ 1.299,-
€ 1.099,-

Jura E8 Piano Black

De Jura E8 is een mooie, zeer goede volautomatische koffiemachine. Bovendien betaal je niet meteen de hoofdprijs. De E8 kwam zelfs als beste uit de test van de Consumentenbond in 2017 en werd eind 2020 helemaal vernieuwd. De stijlvolle machine is gemaakt van duurzame materialen, wat voor een langere levensduur zorgt, en zet in een handomdraai een lekker kopje koffie.
Jura ENA 8 koffiemachine
€ 999,-
€ 849,-

Jura ENA 8 EB

Deze compacte ENA 8 lijkt wel wat op de E8, en is ook voorzien van het Pulse Extract Process en de Vacüum Clean technologie, waarbij de zetgroep na iedere zetbeurt compleet wordt droog gezogen. Niet alleen is de machine droog en schoon, ze zet ook nog eens een heerlijk bakje koffie. De melkopschuimer is ook geheel automatisch.

Siemens Black Friday koffiemachines

Melitta cashback actie black friday

Siemens cashback

Tijdens Black Friday ontvang je tot  €250,- cashback wanneer je je na aanschaf van bepaalde volautomatische koffiemachines registreert bij Siemens.
Siemens koffiemachine TP707R06
€ 1.149,-
€ 100,- Cashback

Siemens EQ.700 TP707R06

De Siemens EQ.700 Classic TP707R06 is de bean to cup espresso machine van Siemens die je de wereld van koffie laat zien met 1 swipe. Dit toestel is zeer mooi en modern en zet de beste koffies van verschillende landen over de hele wereld.. Elke koffiedrank zet je met 1 druk op het touchsreen en in tweevoud. Zelfs de koffie met melk.
€ 2.749,-
€ 250,- Cashback

Siemens EQ.900 TQ905R03

De Siemens EQ.900 TQ905R03 - RVS is de bean to cup koffiemachine met één fluisterstille elektronische koffiemolen. Waarbij de juiste maalgraad elektronisch ingesteld wordt, voor elke individuele drank. Deze mooie moderne espressomachine straalt uit in gebruiksgemak en mogelijkheden. Om het potentieel van de machine en de bonen nog meer te benutten zou je kunnen kiezen voor de barista modus. De comfort modus werkt met volledig voorgeprogrammeerde dranken. Elke koffiedrank zet je met 1 druk op de knop en in tweevoud. Zelfs de koffie met melk zoals cappuccino. 

ALTIJD GRATIS KOFFIE TEGOED BIJ AANKOOP VAN EEN KOFFIEMACHINE

De vers gebrande koffiebonen van onze premium blends worden verantwoord ingekocht bij verschillende kleinschalige plantages die zijn voorzien van het Rainforest Alliance Keurmerk. De koffiebonen worden in kleine hoeveelheden gebrand door onze familiebranderij. Mister Barish heeft 3 premium blends samengesteld.


De koffiebonen zijn afgesteld op onze machines en de verschillende types koffie bereidingen. Bij aankoop van een volautomatische koffiemachine krijg je dan ook gratis koffie tegoed van Mister Barish.

ENKEL DE BESTE KOFFIEMACHINES

De koffiemachines van Mister Barish zijn met zorg geselecteerd. Belangrijk naast functionaliteit is duurzaamheid een van de meest essentiële onderdelen, zodat efficiency in onze serviceverlening wordt gegarandeerd.


We hebben voor Jura gekozen omdat deze machines van Zwitsers fabricaat niet alleen mooi ogen, maar ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk zijn.


Voor Melitta kozen we omdat deze machines van Duits fabricaat erg compact zijn en Melitta komt zelfs aan huis voor dringend onderhoud.

VOLAUTOMATISCHE KOFFIEMACHINES TE KOOP IN DE SHOP. 
WE HEBBEN ZE ALLEMAAL EERST GEREVIEWED:


Jura               Melitta