Anne & Max koffiebar in Amsterdam Zuid met een warme sfeer
06 januari 2019 
in Koffie
1 min. leestijd

Anne & Max koffiebar in Amsterdam Zuid met een warme sfeer

Met diverse vestigingen door het hele land én meerdere filialen in Amsterdam moet je uiteraard ook in Zuid terecht kunnen bij koffiebar Anne & Max. Dit is jouw huiskamer in een wereldstad. Hier zit je nog beter dan thuis en word je ook nog eens op je wenken bediend. Erg fijne plek!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Anne & Max, locatie Zuid, wordt gekenmerkt door een warme sfeer. De prachtige houten vloer draagt daar zeker aan bij. Via de witte trap kom je op de etage, een soort vide vanwaar je aan de lange tafel met krukken zicht hebt op de bar en het ‘in- en uitgaande verkeer’.

De inrichting lijkt een kruising van een bibliotheek en de al genoemde huiskamer. Veel boeken en tijdschriften, tafels om aan te werken of een bespreking te houden, grotere en hele kleine knusse zitjes en relaxfauteuils.

Vanaf de lange bank heb je een mooi overzicht van wat er zich allemaal afspeelt. Boven heb je helaas niet zo’n goed beeld van alle lekkers in de vitrines. De ruimte beneden is iets kleiner maar ook daar zit je erg prettig. Uiteraard krijg je overal dezelfde klantvriendelijke bediening.

De koffie en lekkers erbij

Het ontbijt voor 2 is een lekkere aanrader bij Anne & Max, locatie Zuid, die door veel klanten wordt genoemd en geroemd. Je krijgt een aantrekkelijke en uitgebreide ontbijtplank. Eigenlijk geldt hetzelfde voor de middagversie: de lunch voor 2.

Bij deze gezellige koffiebar bestel je daar waarschijnlijk een voortreffelijke Cappuccino bij. Of ga je voor een lekkere kop thee, waar je bij Anne & Max een ruime keuze in hebt? Zeker bij regenweer vindt de Vandaag-blijf-ik-binnen, een fijne rooibosmelange, gretig aftrek. Maar misschien heb je meer zin in een pittige Espresso? Als je Latte-liefhebber bent moet je hier de volgende keer echt niet gehaast voorbij lopen: men serveert hier meerdere Latte-varianten voor de echte kenner.

Aan andere eetkeuzes heb je bij Anne & Max zeker geen gebrek: sandwiches, salades en soep, om maar een paar voorbeelden te geven.

Tot slot is het niet te doen om al het zoete lekkers van hun kaart hier te noemen. Alleen al aan taarten heeft men een ruim en heerlijk aanbod. Ons advies: neem even de tijd om hun kaart door te nemen en vergeet zeker niet om een blik in de vitrine te werpen!

De buurt

Koffie drinken …

Wifi en werken

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Anne & Max – Locatie Zuid
Amstelveenseweg 196
1075 XS Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 07.30 tot 18.00 u
Zaterdag: 08.00 tot 18.00 u
Zondag: 08.30 tot 18.00 u

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 754 94 36
Website: annemax.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .