Anne en Max locatie Oud West - koffie drinken in huiskamersfeer
06 januari 2019 
in Koffie
2 min. leestijd

Anne en Max locatie Oud West - koffie drinken in huiskamersfeer

Anne & Max heeft op hun locatie Oud West een nieuwe huiskamer voor jou gecreëerd. Door de warme inrichting met oog voor detail en sfeer vergeet je bijna dat je niet thuis bent. Dit is een plek waar het heerlijk toeven is, om niet meer weg te gaan. De persoonlijke bediening draagt daar aan bij.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

De prachtige houten vloer en de grote houten tafel vallen je als eerste op. Die tafel is een fijne plek om op je gemak je krantje te lezen, te schrijven of te werken. Daarna zie je de leuke zitjes aan de lange bank en uiteraard de prachtige zwart-wit foto’s aan de muur: erg groot maar zeker niet overheersend.

Wat ons betreft een sfeervolle inrichting waarover is nagedacht. Dit is ook zo’n koffiezaak waar je nog enig gevoel van ruimte om je heen hebt. Je kunt hier prima terecht voor een heerlijk ontbijt, een lekkere lunch, een gezellige borrel of high-tea, kortom een fijne tijd!

Aan alles kan je zien dat er tijd aan is besteed. Alles wat men hier op tafel tovert ziet er heel aantrekkelijk uit. Om die reden is het verklaarbaar dat Anne & Max ook op locatie Oud West een vaste klantenkring heeft opgebouwd. Overbodig om te zeggen dat hun klantvriendelijkheid daar een steentje aan bijdraagt.

De koffie en lekkers erbij

Heb je al eens een Panna Montata gedronken? Als liefhebber van Espresso is dat wat ons betreft een must! We hopen dat je niet al te vaak een Maxiato Liefdesverdriet (ja, echt) hebt besteld. Maar ook die is absoluut het proberen waard. Daarnaast kan je ook een gewone (nou ja gewone) heerlijke Cappuccino krijgen. Heb je het geduld om even te wachten op een bijzondere filterkoffie? Doen! Tevens heeft men bij Anne & Max een zeer gevarieerde theecollectie.

Een goed begin is het halve werk en de naam van een prima ontbijt. Kijk op de kaart voor andere ontbijtopties. Als lunch kies je bijvoorbeeld uit heerlijke en supergezonde sandwiches, salades en soep, waaronder die van ’t seizoen. Natuurlijk staan er ook focaccia en ander brood op de menukaart.

Mocht je in de loop van de ochtend of middag binnen lopen en niet willen ontbijten of lunchen: voor iets lekkers, iets zoetigs ben je hier ook aan het juiste adres. Wat dacht je van witte chocoladetaart of abrikoos&sinaasappel taart? Misschien ben je meer liefhebber van bananenbrood of scones? Bij Anne & Max wordt het allemaal vers en met passie voor jou gemaakt.

De buurt

Koffie drinken …

Wifi en werken

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Anne & Max – Locatie Oud West
Tollensstraat 57 Y
1053 RS Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 08.00 tot 18.00 u
Zondag: 09.00 tot 18.00 u

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 7609322
Website: annemax.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .