Sprso: goede koffie met persoonlijke service
18 november 2018 
1 min. leestijd

Sprso: goede koffie met persoonlijke service

Sprso is een kleine koffiebranderij gelegen in Voorburg. De huidige eigenaren Paul Velder en Bart-Jeroen Croll delen hun liefde en nieuwsgierigheid voor ambachtelijk geproduceerde producten. Zo ontstond Sprso & DeWethouder koffiebranders. Specialty coffee bereikbaar maken voor iedereen, dat is het doel. Deze koffiebranderij is gestopt.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

In de koffiebranderij wordt het werk serieus genomen. Het brandproces wordt door de barista continu verbeterd en bijgesteld. De koffie wordt niet te donker geroosterd, om de unieke vrijgekomen aroma`s en smaken te behouden. Uiterlijk vlak voor de tweede krak wordt het brandproces gestopt.

De geroosterde koffiebonen zijn verkrijgbaar via de website. Zowel voor thuis als op kantoor of in de horeca. Om de versheid van de koffie te garanderen, worden de bonen gebrand op bestelling.

Koffiebonen

Het assortiment koffie is niet groot, maar daarom niet minder bijzonder.

 • Brazilië, Copa
  Een volle friszoete koffie, zeer toegankelijk voor de gemiddelde koffieliefhebber. Gebrand voor espresso en filterbereiding.
 • India, Monsooned Malabar
  Een bijzondere, kruidige koffie gecombineerd met de zoetheid van karamel.
 • Indonesië, Mandheling
  Een koffie met body, ideaal als start van de dag. Door de gebalanceerde tonen van marsepein en chocolade is deze koffie ideaal voor cappuccino of als sterke filterkoffie.
 • Uno Momento
  De enige blend in het assortiment, lekker voor zowel espresso als cappuccino. Deze koffie bevat kruidige smaken van cacao gecombineerd met een vleugje zoetheid.

Verkoop

De verse gebrande koffiebonen zijn te koop via de webshop.

Overzicht diensten:

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Probat

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Koffiebranderij Sprso

Openingstijden:
Bezoek is enkel mogelijk na het maken van een afspraak.

Contact:
Telefoon:
Website: sprso.nl

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .