Koffiebar Small Talk, het team staat klaar om u gastvrij te ontvangen
28 juni 2019 
1 min. leestijd

Koffiebar Small Talk, het team staat klaar om u gastvrij te ontvangen

Small Talk is een koffiebar annex café-restaurant aan het Museumplein. Een prima locatie dus om neer te strijken als je musea gaat bezoeken of tijdens het shoppen. Je kan hier terecht voor een lekkere hap eten en uiteraard ook voor een goeie kop koffie.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Koffiebar Small Talk heeft de sfeer van een gezellige kroeg, om iets concreter te zijn: een gezellige Amsterdamse kroeg. Hou je van die echte Amsterdamse humor? Dan moet je hier zeker wezen. Small Talk is een begrip in Zuid. Daarom kan ‘t er soms erg druk zijn maar eenmaal een plekje gevonden kan je die sfeer volop opsnuiven. Deze leuke tent serveert al ruim veertig jaar diverse gerechten. De kok kookt zowel uit de internationale als de Nederlandse keuken. De inrichting heeft nog iets klassieks, mooi klassiek wel te verstaan en bestaat uit veel hout. Dit is zo’n plek waar je, eenmaal ontdekt, graag terugkomt. De ligging vlakbij het Vondelpark nodigt ook nog eens uit voor een heerlijke wandeling vooraf of na afloop van jouw bezoek aan Small Talk, in alle seizoenen.

De koffie en lekkers erbij

Bij koffiebar Small Talk kan je dus niet alleen koffiedrinken maar ook uitgebreid ontbijten, lunchen en dineren. De koffie is prima. Met aandacht wordt hier jouw Cappuccino geprepareerd. De koffie verkeerd is helemaal niet verkeerd! Wiener Melange kan je ook in Amsterdam drinken, precies hier.

Qua eten kan je, als je wat meer tijd hebt, bijvoorbeeld kiezen voor soep, een salade, belegd stokbrood of clubsandwich, een omelet of uitsmijter, of een pannenkoek. Niet te vergeten biedt restaurant Small Talk ook een gevarieerde keus in hoofdgerechten en staan er veel kleine gerechten op de kaart.

Heb je wat minder tijd? Neem dan hun heerlijke appeltaart en je bent helemaal klaar voor het volgende museum, of voor de volgende winkel natuurlijk.

De buurt

Wifi en werken

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Small Talk
Van Baerlestraat 52
1071 BA Amsterdam

Openingstijden:
Elke dag open van 7:00u – 23:00u

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 671 4864
Website: www.smalltalkamsterdam.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .