Koffiebar Schuurmans Oomkens Grassotti
30 december 2019 
1 min. leestijd

Koffiebar Schuurmans Oomkens Grassotti

Koffiebar Schuurmans Oomkens Grassotti! “Wat is dat nou voor een naam?” zal jouw eerste reactie zijn. Maar die ga je echt wel onthouden als je hier eenmaal bent geweest. Je stapt hier een koffiebar binnen met een erg relaxte sfeer. Aan het eind van de Overtoom vind je ‘m en zal je ‘m vast nog vaker terug vinden!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Ja, die naam, daar is al menig bezoeker over gestruikeld. Maar beter dat, dan struikelen over de ambiance of de koffie, en dat gaat echt niet gebeuren. De naam is, en dat begreep je misschien al, simpelweg een opsomming van de compagnons. Hun gedachte: mensen komen voor de koffie (en wat lekkers), niet voor de naam. Dat lijkt ons een prima gedachte.

Eén groot pluspunt van koffiebar Schuurmans Oomkens Grassotti: dit pand heeft bijna de hele dag zon! Hoe heerlijk is ’t om met een goeie bak koffie van achter het glas te zien wat er zich buiten allemaal afspeelt? Let wel goed op als je hier koffie wil gaan drinken. Deze koffiespot is zo smal dat je, als je even niet oplet, er zo voorbij loopt. Hoe jammer zou dat zijn!

Het personeel van (daar gaan we nog een keer) Schuurmans Oomkens Grassoti is erg vriendelijk en (dat mag ook wel eens worden gezegd) heeft humor! Uiteraard staat gastvrijheid hier voorop. Men werkt hier met plezier én voor jou, en dat maar liefst zeven dagen per week! De koffie is overigens van White Label, hoezo een garantie voor prima koffie?

Leuk om te weten: dit is ook een prima plek voor ontbijt en/of lunch!

De koffie en lekkers erbij

Bij de filterkoffie proef je de kwaliteitsbonen. Jouw Americano bereikt uiteraard hetzelfde niveau. You love a Latte? Wil je hem met gewone melk of met geitenmelk? Behalve diverse andere koffievarianten schenkt men hier ook thee en fris.

White label koffiebranderij

Koffiebonen worden door de White label koffiebranderij gebrand

Heb je trek? Goed nieuws! Schuurmans Oomkens Grassotti (dit is echt de laatste keer) is ook een restaurant. De kaart mag je best bijzonder noemen. Paddenstoelen, zeewier en miso krijg je niet bij iedere koffiebar op je bordje. Niet voor niets krijgt deze koffiezaak vooral zeer goed recensies!

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Koffiebar Schuurmans Oomkens Grassotti
Overtoom 558
1054 LN Amsterdam

Openingstijden:
Maandag: 08:00 – 19:00
Donderdag – vrijdag: 08:00 – 23:00
Zaterdag: 09:00 – 23:00
Zondag: 09:00 – 19:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 06 17473161
Website: schuurmanoomkensgrassotti.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .