Koffiebar Cuperus Horsey Antwerpen in het Schipperskwartier
07 april 2019 
1 min. leestijd

Koffiebar Cuperus Horsey Antwerpen in het Schipperskwartier

Met Cuperus een koffiebar noemen zou je hen tekort doen. Cuperus is vooral ook een koffiewinkel en theezaak, én een koffiehuis dus. Bij Cuperus voel je je al snel op je gemak: de eigenaar biedt jou een fijne ruimte voor welk doel dan ook!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Bij Cuperus Horsey is het heerlijk socializen of, en dat is wellicht minder gezellig maar soms hard nodig, eens flink aan het werk te gaan. Zoals je zal zien zijn er veel stopcontacten aangebracht. De koffie houdt je als bijna vanzelf aan de gang. Deze vestiging is de tweede van Cuperus en daar is hun klandizie erg blij mee. Vroeger zat hier een outletwinkel, maar door de verbouwing is er ook hier een erg huiselijke en lichte sfeer gecreëerd. Lange rechthoekige tafels waar je aanschuift bij andere gasten, een ronde tafel met meerdere stoelen (erg geschikt voor een grotere groep), een lekkere zitbank, fauteuils, stoelen aan de lange smalle tafel voor het raam: je vindt het hier allemaal. Het is niet zo vreemd dat veel mensen ook deze Cuperus inmiddels hebben ontdekt, wat betekent dat je soms even moet wachten voor je kunt zitten. Die wachttijd wordt echter wel beloond! De sympathieke en klantvriendelijke barista’s dragen ook hun steentje bij aan de sfeer, net als de vele bloemen en planten.

De koffie en lekkers erbij

Als je dan die zitplek hebt gevonden, bestel dan eens hun verrukkelijke Flat white. O, je bent meer een Cappuccino liefhebber? Die doet in kwaliteit echt niet onder. Natuurlijk serveert men bij Cuperus Horsey ook filterkoffie. Lekkere tas? Vraag dan naar hun bijvulservice!

Je wilt hier waarschijnlijk niet meer weg en je begint trek te krijgen. Kijk op de kaart en kies bijvoorbeeld een croissant of een sandwich met rosbief of zalm. Rond de middag heb je misschien meer zin in soep of salade? Wees welkom aan de bar. Voor de zoetere trek heeft men o.a. zelfgebakken taarten, brownies en chocoladekoeken in het assortiment. En let op: de red velvet cake kan verslavend werken. Biedt deze opsomming nog niet genoeg keuze voor jou? Check dan de Cuperus menukaart of laat je adviseren door het meedenkende personeel.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Cuperus Horsey
Paardenmarkt 28
2000 Antwerpen

Openingstijden:
Maandag tot vrijdag: 8u30 – 17u30
Zaterdag: 10u – 17u30
Gesloten op zondag

Contact:
Telefoon: +32 (0) 3 233 25 89
Website: www.cuperuskoffie.be

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .