Coffee & Juices: goede sfeer en koffie van de Brandmeester’s koffiebrander
17 september 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Coffee & Juices: goede sfeer en koffie van de Brandmeester’s koffiebrander

Coffee & Juices aan de Baarsjesweg is het jongere broertje van de vestiging op het Hugo de Grooteplein. Deze locatie is een ideale plek voor een relaxte koffiepauze. Als je van hout houdt zit je hier letterlijk goed, mét een kop goeie koffie uiteraard.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Deze vestiging aan de Baarsjesweg heeft een stoer én rustgevend interieur. Steen, leren banken, mooie industriële lampen en accessoires in hout- en aardekleuren heten jou welkom. De prominent aanwezige bar is ook van hout en een echte aandachttrekker. Ook de buitenbank voor het raam is trouwens van eh … inderdaad hout. Fijne zithoeken vormen een fijne plek om in een rustige sfeer bij te praten of zakelijk overleg te voeren. De vensterbank is ook gebruikt om knusse zitplekken te realiseren.

Het vriendelijke personeel draagt bij aan de fijne sfeer, net als de lekkere, niet al te aanwezige achtergrondmuziek. Coffee & Juices is ook uitstekend geschikt om even een krantje te lezen, even een momentje voor jezelf met een kwaliteitskoffie. Wil je werken en toch onder de mensen zijn? Neem je laptop mee en spendeer hier een paar productieve uren, waarbij je ook nog eens kan netwerken.

De koffie en lekkers erbij

Uiteraard schenkt met ook hier koffie van Brandmeester’s. Ook jouw Latte Macchiato of Americano is dus gemaakt van kwaliteits koffiebonen. Heb je meer zin in een sapje: kijk dan eens naar hun groente- en fruitsapjes en hun smoothies, uiteraard allemaal vers gemaakt. Uiteraard staan cappuccino, thee en espresso ook op hun kaart, van dezelfde kwaliteit. Moet je snel door? Heb je haast? Geen probleem, vraag om een to-go koffie.

Wil je nog ontbijten of ben je al toe aan een lunch? Neem dan even de tijd om hun kaart bestuderen. Bij Coffee & Juices krijg je lekkere croissants en sandwiches. Begin je de dag liefst gezond en met melkproducten, dan is yoghurt met fruit een aanrader. Verder kan je kiezen voor smoothies. Voor de lekkere trek staat er uiteraard vers gebak voor je klaar. Ben je overtuigd vegetarisch of veganistisch? Loop ook dan zeker hier eens binnen: keuze genoeg!

De buurt

Coffee & Juices in De Baarsjes is voor deze buurt. Er zijn hier nog niet veel plekken waar je goede koffie kan drinken.

Wifi en werken

Naast goede koffie is het een een goede plek om te werken, om af te spreken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Coffee & Juices
Baarsjesweg 302
1058 AH Amsterdam-West

Openingstijden:
Maandag t/m dinsdag: 07.30 tot 17.00
Zaterdag: 08.30 tot 17.00
Zondag: 09.30 tot 17.00

Contact:
Telefoon: –
Website: coffeeandjuices.nl

Andere koffiebars in de buurt

CoffeeConcepts – Kinkerstraat
White Label Coffee – Jan Evertsenstraat

 

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Friends of coffee lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .