30ML Vredenburg - de eerste koffiespecialiteiten-bar van 30ML
21 september 2019 
1 min. leestijd

30ML Vredenburg - de eerste koffiespecialiteiten-bar van 30ML

Vredenburg in Utrecht: dat is de locatie waar 30ML begon als koffiespecialiteitenbar (dat is een mondvol koffie). Nog steeds is koffiebar 30ML ook op deze locatie een fijne plek om te chillen, te socializen en mensen te kijken. Vlakbij Utrecht Centraal, dus handig om af te spreken.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Hier ligt dus de basis van 30ML. Van hieruit ontstonden de plannen voor de andere vestigingen. 30ML is inmiddels in heel Nederland te vinden, met overal enthousiaste franchise ondernemers. Omdat deze vestiging op het Vredenburg in hartje Utrecht ligt, is er veel te zien en te beleven. Vanaf deze locatie kan je ook heerlijk door de stad slenteren om te shoppen. De lange tafels nodigen ook uit om je laptop open te klappen en wat te werken. Omdat ook veel Utrechters hier koffie komen drinken, ontstaat er een leuke mix van mensen.

Deze vestiging wordt gekenmerkt door hoge plafonds en balken. Als zitplek heb je de keuze tussen vintage houten schoolstoelen en barstoelen. Achterin staan wat hogere tafels. Voorin de zaak vind je een aantal nieuwe zitplekken met o.a. een hele mooie bank die uit een huge stuk hout lijkt te zijn gemaakt. Dit is ook het lichtste gedeelte van deze koffiespot, achterin is het wat donkerder. Het personeel van 30ML Vredenburg is vriendelijk, klantgericht en heeft uiteraard passie voor koffie.

De koffie en lekkers erbij

Bij 30ML weten ze dus alles van koffie en dat proef je bijvoorbeeld in hun smaakvolle Cappuccino. Ook de Espresso is met recht goed te noemen. Heb je hun lovely Latte al eens geprobeerd?

Als je hier wat langer zit, is het echt de moeite waard om de menukaart eens ter hand te nemen. Het maakt overigens niet uit hoe laat je hier binnenstapt. Zowel voor ontbijt, brunch, lunch of middagtrek is er uitgebreide keuze. Door iets te benoemen zouden we wellicht al het andere lekkers tekort kunnen doen, maar we nemen de gok. Veel geroemd wordt hun wortel/notentaart, mjammie. Ook hun Amerikaanse pannenkoeken krijgen veel sterren toebedeeld. Daarnaast zijn ook de cheesecake, hun sandwiches en niet te vergeten de wraps aan te bevelen. Uiteraard staat het je vrij om heel iets anders te bestellen!

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
30ML Vredenburg
Vredenburg 23
3511 BB Utrecht

Openingstijden:
Maandag-vrijdag: 8:00-18:00
Zaterdag: 9:00-18:00
Zondag: 11:00-18:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 47346849
Website: www.30ml.online

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .