Melk opschuimen is noodzakelijk als je wil genieten van een cappuccino of latte. Het doel is een volle lekkere schuimlaag. Je kan hiervoor een melkopschuimer gebruiken. Maar met het stoompijpje van de halfautomaat espressomachine krijg je het beste resultaat. Door de melk te verwarmen met stoom, verandert ook de textuur en de smaak. Dit resultaat is onmogelijk te bereiken met een automatische melkopschuimer. Om de volle lekker schuimlaag op je espresso te krijgen met een stoompijpje heb je wel wat techniek en vaardigheden nodig.
Melk opschuimen
Melk opschuimen is noodzakelijk als je wil genieten van een cappuccino of latte. Het doel is een volle lekkere schuimlaag. Je kan hiervoor een melkopschuimer gebruiken. Maar met het stoompijpje van de halfautomaat espressomachine krijg je het beste resultaat. Door de melk te verwarmen met stoom, verandert ook de textuur en de smaak. Dit resultaat is onmogelijk te bereiken met een automatische melkopschuimer. Om de volle lekker schuimlaag op je espresso te krijgen met een stoompijpje heb je wel wat techniek en vaardigheden nodig.
Renew cache