Coffee Experience Officer Amsterdam
Coffee Experience Officer Amsterdam

Hi there! Wij zijn Mister Barish - Beans & Machines, het snelst groeiende koffiebedrijf van de Benelux. Mister Barish staat voor "Barista" en "to cherish" en wij zijn er om de échte koffie liefhebber op het werk en thuis te laten genieten van de allerbeste koffie.

Voor ons splinternieuwe filiaal aan de Spiegelgracht in Amsterdam zijn wij op zoek naar een:

COFFEE EXPERIENCE OFFICER

Aka Manager Experience Store, Multichannel CHAMPION, people person, go-getter en super collega - FULL TIME

Onze naam weerspiegelt onze ambitie: Iedereen verdient de allerlekkerste zelf gezette koffie, thuis en op je werk. Dit begint met het delen van onze kennis. Mister Barish knows. Zo bezitten wij de grootste online koffie kennisbank ter wereld, die wij zelf hebben geschreven. We helpen onze klanten met hun keuze en het leren kennen van hun nieuwe machine voor hun perfecte kop koffie. Zo benutten zij het volledige potentieel van Beans & Machines. 


Elke week branden we onze eigen blends, met premium bonen, speciaal geselecteerd voor bean to cup machines. 

Kortom: met de juiste koffie, de juiste machine en de juiste instellingen helpen we elke klant op een persoonlijke manier


In alles wat we doen staat de klant centraal. Het is namelijk onze missie om van elke klant een superpromotor te maken. Hiervoor is beleving ontzettend belangrijk. 


Meer dan een jaar geleden openden we onze eerste Experience Store in Antwerpen. Sinds 3 maanden heeft ook Amsterdam toegang tot de Mister Barish beleving. Hartje stad, op 100m van het Rijksmuseum, hebben we op de Spiegelgracht onze tweede Experience Store geopend. Een nieuwe stap in het avontuur van Mister Barish. En jij kunt mee op avontuur!


Deze prachtige locatie vraagt namelijk om een talentvolle Coffee Experience Officer - Multichannel . Een wat? Jij bent een multichannel champion. Niet alleen ben jij verantwoordelijk voor onze Amsterdamse Experience Store, ook online ontferm jij je over de experience van onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan een digitale (service)demo. Vanuit de store, zo in de huiskamer van onze klanten. Zo creëer jij met veel passie een unieke Beans & Machines beleving. Jij bent medeverantwoordelijk voor de multichannel groei van Mister Barish en de customer service. Elk contact moment met jou is top!


Goede service vloeit voort uit onze kennis, persoonlijk contact en de drive om klanten echt blij te maken, waar ze ook zijn. 

What’s in it for YOU? 

 • Mister Barish geeft jou je eigen verantwoordelijkheid. De Amsterdam shop is echt jóuw shop.
 • Daarnaast komen ook jouw online talenten volledig tot hun recht.
 • Een veelzijdige rol in een jong team.
 • Je collega’s zijn enthousiast, internationaal en gepassioneerd.
 • De prettige werksfeer in ons jonge bedrijf ademt ambitie en groeipotentie - The sky is the limit! By the way, next stop: Mister Barish in Paris!
 • En we gaan verder: we diepen jouw online skills uit. Samen werken we aan de multichannel strategie. Zo staan we op het punt om de kennisbank te vertalen naar video, voor een on demand offline store experience.
 • Je salaris is gewoon goed en sluit aan bij je ervaring.
 • Wellicht nog belangrijker dan salaris, jij krijgt van ons volop de ruimte om je talent te benutten. Onze drive om potentieel te benutten beperkt zich namelijk niet tot onze Beans & Machines. We gaan je helpen om jouw potentieel te ontdekken en verder te ontwikkelen.
 • En uiteraard: Altijd lekkere koffie!

What’s in it for US? 

Jouw match met de gepassioneerde en authentieke Mister Barish cultuur is voor ons belangrijker dan je diploma.


Jij bent:

  • Zot van koffie (we blijven altijd een beetje Belgisch) of zelfs Barista? Een enorme plus, geen must.
  • Een people-person, jij weet mensen te binden. Jouw service gerichtheid blijkt uit jouw customer service talent. Jij maakt klanten én collega’s graag blij en bezit het vermogen om anderen te inspireren.
  • Iemand die de klanten graag helpt met al hun vragen. Klanten moeten blij zijn en blijven.
  • Een go-getter: jij bent commercieel ingesteld en gaat met je proactieve karakter altijd voor resultaat. Met jouw geweldige verkoopskills en creativiteit is nee eigenlijk nooit het antwoord.
  • Een communicator: Jij brengt de Mister Barish beleving én kennis graag over. Jij communiceert eerlijk en helder, vloeiend in het Nederlands en met kennis van het Engels. Frans is een pre, geen must.
  • Shopmanager of hebt minimaal 2 jaar ervaring in een servicegerichte (retail of horeca) omgeving met HBO werk- en denkniveau.
  • Social: Als social media nog niet bestond, was jij degene die het had uitgevonden. Niets leukers dan kennis en successen delen!
  • Flexibel inzetbaar. Onze winkels hebben ruime openingstijden, jij wilt en kunt zowel doordeweeks als in het weekend werken.

EXPERIENCE THE EXPERIENCE STORE

droomlocatie in Amsterdam

Ben jij enthousiast? Let’s talk!

Wij ontvangen graag je motivatie en CV of linkje naar je LinkedIn profiel op tim@misterbarish.com.