Koffiebar Broei, een leuke ontmoetingsplek in Utrecht
10 oktober 2019 
1 min. leestijd

Koffiebar Broei, een leuke ontmoetingsplek in Utrecht

Koffiebar Broei aan de Oosterkade in Utrecht is zo’n koffiezaak waar je voorbij fietst als je vanuit Utrecht-Zuid de stad in fietst. Hetzelfde geldt als je vanuit het centrum naar het steeds hipper wordende Rotsoord rijdt. Trap eens op die rem en drink koffie bij Broei. Je gaat er geen spijt van krijgen.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Broei is een mooie plek om creatieve ideeën uit te werken. De grote tafel nodigt daar van harte toe uit. Als je er behoefte aan hebt, kan je sparren met anderen. Maar je kan natuurlijk ook lekker solistisch je ding doen. Broei is ook absoluut een leuke ontmoetingsplek. Hebben jullie het erg gezellig en geen zin om te koken? Op sommige dagen kan je voor weinig geld mee-eten met wat de vegetarische pot schaft. Op hun terras kan je al die voorbijgangers bekijken, fietsend, lopend of rennend naar station Vaartsche Rijn.

Spreekt het interieur je erg aan? Een deel van de inrichting is te koop. Als het een beetje meezit, creëer je dus je eigen Broei-effect thuis. Aan de muur hangen schilderijen van exposerende kunstenaars. Door de leuke zitplekken is Broei ook een fijne locatie om nu eindelijk eens uitgebreid bij te praten. Heb je ’t een beetje gehad met al die koffie? Je stapt bij Broei geruisloos over op een gezellige borrel.

Het personeel staat bekend als vriendelijk en behulpzaam, en draagt daarmee bij aan de sfeer.

De koffie en lekkers erbij

Vergeet even wat we over die borrel zeiden. Begin eens met een Flat White. Ben je toe aan een pittige koffieshot? Neem dan de Dubbele Espresso. Natuurlijk staat er bij Broei ook Ijskoffie op de kaart. Ook aan de theedrinker is gedacht, je hebt de keuze uit verschillende soorten. Ook leuk om eens te proberen: je kan een Theepot voor twee bestellen.

Bij Broei kan je ontbijten tot maar liefst 16.00 uur. Dat is handig als de avond ervoor in de ochtend eindigde. Lunchen kan je hier al vanaf 11.00 uur. Een kleine greep uit de mogelijkheden voor beide momenten: pannenkoeken, gepocheerde eieren, havermout, sojayoghurt, desembrood en diverse salades. Heb je nog meer trek? Blijf dan gerust zitten voor het avondeten en neem hun uitgebreide kaart ter hand.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Broei
Oosterkade 24
3582 AV Utrecht

Openingstijden:
Elke dag open van 9:00 – 23:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 30 737 0005
Website: www.broei-utrecht.com

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want op Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .